hoofdpagina's subpagina's

INFORMATIE

 

Technisch Adviesbureau Nijman, kortweg T.A.N., is opgericht in 2005 door Allan Nijman. Allan is sinds 1990 werkzaam in de installatietechniek. Hij heeft uiteenlopende functies bekleed en hierdoor een duidelijk beeld gekregen van het gehele proces. Door deze ervaring is er een duidelijk beeld wat de verwachtingen zijn van onze opdrachtgevers.

Na bij diverse grotere installatiebedrijven werkzaam te zijn geweest besloot Allan in 2005 een eigen adviesbureau te beginnen. Het doel was en is om opdrachtgevers een onafhankelijk advies aan te bieden en dit om te zetten in een eindproduct dat aansluit bij de wensen van de opdrachtgever zonder de haalbaarheid uit het oog te verliezen. Door de loop der jaren is er een groot netwerk ontstaan met uiteenlopende contacten in de installatiebranche. Sinds oktober 2012 hebben wij ons nieuwe kantoor op de Fruitweg in Leiden betrokken.

In overleg met onze relaties bekijken wij bij welke onderdelen van het proces wij ze kunnen adviseren en ondersteunen. Uiteraard kunnen wij ook het gehele proces verzorgen, vanuit ons kantoor of op locatie.